1. Hva betyr navnet Gratiae?

 
Takket være varmekildens terapeutiske, kurative og foryngende virkning kalte den romerske keiser  Hadrian
GRATiAE - De Tre Gudinner etter gudinnene Sjarm, Skjønnhet og Fertilitet.
 
2. Hvor kommer thermo-mineralvannet som er brukt i Gratiaes produkter fra?
 
I det andre århundre e.Kr oppdaget den romerske keiser Hadrian en skjult naturlig vannkilde i fjellområdene rundt Genesaretsjøen. Den unike vannkilden som er opptil 125 C , ble snart, et naturlig spa for den romerske keiserfamilien. Takket være den varme kildens terapeutiske, kurative og foryngende kvaliteter, kalte den romersk keiseren den GRATiAE- De Tre Gudinner etter gudinnene Sjarm, Skjønnhet og Fertiliet i den romerske mytologien. Mineralsvannskilden GRATiAE har overlevd Romerriket og er selv i det 21.århundre en stor attraksjon for besøkende fra hele verden som vil bade i det revitaliserende vannet for å gjenopprette sin ungdom og skjønnhet.
 
3. Hva er en vulkansk massasjestein?
 

Vulkanstein, pent polert og spesialdesignet for ansikstsmassasje, tar ansiktsbehandlingen til nye høyder. Steinen kan varmes opp med varmt vann eller kjøles ned med kaldt vann, avhengig av dine massasjepreferanser.

4. Hvordan applikere serum og krem?

Denne  vulkansteinen med sin unike form er laget av basalt. Basalt er en ekstrusiv vulkansk stein som er i stand til å absorbere varme og kulde på grunn av den spesielle strukturen. Steinens naturlige struktur er fantastisk for en ansiktsmassasje og er i stand til å fjerne oveflødig sebum (fett/olje) og urenheter i huden.

5. Tester GRATiAE på dyr eller bruker dyreprodukter?

Nei, GRATiAES komplette serie er en serie uten dyreprodukter og har aldri vært testet på dyr.