ANSIKTSPLEIE

ANSIKTSPLEIE
Vis:
Age Defying Instant 60 Seconds Express Correct
En øyeblikkelig, 60 sekunders, aldringsmotvirkende og strammende hudpleie som dramatisk reduserer synlige linjer og rynker på lynrask tid. Den strammer hudens overflate umiddelbart, og sørger over tid for en jevnere og mer løftet fremtoning. Masken hjelper å glatte ut rynker og fine linjer for et mer fullstendig utseende. 50ml e 1.7Fl.oz. ..
3.550
Eks. moms: 2.934
Age Defying Treatment Mask
En unik maske som motvirker tegn på aldring, inspirert av avansert kosmetisk forskning. Denne masken er laget for å motvirke aldringsprosessen, og gjør at huden etter kort tid fremstår som ung og glødende. Når masken er påført, trenger de aktive, innebygde ingrediensene seg inn i huden og forandrer fargen på masken. 50ml e 1.7Fl.oz. ..
3.200
Eks. moms: 2.645
AHA Cleansing and Peeling Foam
AHA Cleansing and Peeling Foam er et mildt og effektiv rensende skum. Det kremete skummet renser urenheter, fjerner smuss og døde hudceller samt overflødig fett i huden. Skummet inneholder AHA for mild eksfoliering og planteekstrakter for å bedre vannbalansen i cellene. Det etterlater huden myk og glatt. Anbefalt til alle hudtyper. 150ml e 5.1Fl ..
580
Eks. moms: 479
Facial Cleansing Toner
En fuktighetsgivende toner som fjerner  oveflødig renseprodukter, smuss og sminke uten å tørre ut huden. Huden blir myk, glatt og frisk. Toner fjerner fett og hjelper med å holde porene rene. Den beroliger huden og gjør den smidig, klar og myk.  Passer alle hudtyper.   200ml e 6.8Fl.oz.         ..
430
Eks. moms: 355
Facial Milk Cleansing Lotion
Gratiae Facial Milk Cleansing Lotion er en rik rensemelk som renser huden mildt of effektivt. Den fjerner smuss, urenheter og sminke uten å tørre ut huden. Huden blir silkemyk, ren og glatt. Passer alle hudtyper.   200ml e 6.8Fl.oz. .       ..
500
Eks. moms: 413
Lifting Facial Mask
Lifitng Facial Mask,  inspirert av nyskapende ansiktsløftsteknikker, har Gratiae en ikke-kirurgisk ansiktsløftsmaske basert på en blanding av thermo-mineralvann og organiske gjenoppbyggende planter. Masken er et bioteknologisk gjennombrudd som fremmer cellefornyelsen samt at den løfter og strammer huden.   50ml e 1.7Fl.oz.    • Superior Lifting • Revitaliserende • O..
2.900
Eks. moms: 2.397
Vis: