ØYEPLEIE

ØYEPLEIE

EYE CARE

Vis:
Age Defying Eye Treatment Care Cream
En forfriskende øyekrem som tar for seg mørke ringer, hevelse og rynker, og som fortsetter å gi næring som motvirker tegn på aldring og trøtthet i området rundt øynene. Det hjelper til å glatte ut rynkene og fine linjer såvel som å stramme opp konturen rundt øynene. Øynene ser yngre ut, som om de har fått et løft. 30ml e 1.02Fl.oz. ..
2.500
Eks. moms: 2.066
Age Defying Eye Treatment Fluid
Et mildt, forfriskende øyenserum som tar hånd om mørke ringer, hevelse og rynker og som gir næring for å motvirke tegn på aldring og trøtthet i området rundt øynene. Det hjelper til å glatte ut rynkene og fine linjer såvel som å stramme opp konturen rundt øynene. Øynene ser yngre ut, som om de har fått et løft. ..
2.750
Eks. moms: 2.273
Replenishing Eye Cream
Gratiaes hudpleieeksperter har satt en ny standard med sine aldringsforebyggende hudprodukter. Denne enestående, hurtigvirkende  og nærende øyekremen ble designet spesielt for det fine sensitive området rundt øynene. Kremen bekjemper fremveksten av fine linjer og rynker samt at den reduserer poser og mørke sirkler rundt øynene.   30ml e 1.02Fl.oz.      &..
1.750
Eks. moms: 1.446
Replenishing Eye Serum
Gratiae Replenishing Eye Serum gir en konsentrert dose av kraftig thermo-vannmineraler, med organiske, styrkende, og naturlige planter som gir umiddelbar effekt. Dette enestående hurtigvirkende serumet er designet spesielt for det fine, sensitive området rundt øynene. Det gjenoppretter hudens elastitet og klarhet og hjelper med å revitalisere, stramme opp og fremme cellefornyelsen. Dette øyeser..
1.750
Eks. moms: 1.446
Vis: