KROPPSPLEIE

KROPPSPLEIE

BODY-CARE

Vis:
 Beautifying Nail Kit (Passion fruit & Lime)
Gratiae Beautifying Nail Kit er utviklet for å gjøre neglene skinnende som aldri før. Neglesettet bidrar til å forebygge ujevnheter og sprekker på neglene og gir samtidig gi næring og beskyttelse til  hendene. Neglebufferen skaper en fantastisk, naturlig og langvarig glans!   Settet inneholder følgende produkter: -Cuticle olje: Mykgjør og pleier neglebåndene. -Neglefiler:..
500
Eks. moms: 413
2 Beautifying Nail Kit  (Apple, Green Tea and Ginger)
Gratiae Beautifiying Nail Kit er utviklet for å gjøre neglene skinnende som aldri før. Neglesettet bidrar til å forebygge ujevnheter og sprekker på neglene og gir samtidig næring og beskyttelse til hendene. Neglebufferen skaper en fantastisk, naturlig og langvarig glans!   Settet inneholder følgende produkter: -Cuticle olje: Mykgjør og pleier neglebåndene. -Neglefiler: Glatte..
700
Eks. moms: 579
2 Beautifying Nail Kit Passion Fruitt & Lime)
Beautifying Nail Kit er utviklet for å gjøre neglene skinnende som aldri før. Neglesettet bidrar til å forebygge ujevnheter og sprekker på neglene og gir samtidig næring og beskyttelse til hendene. Neglebufferen skaper en fantastisk , naturlig og langvarig glans. Settet inneholder  følgende: Cuticle olje: Mykgjør og pleier neglbåndene. Neglefiler: Glatter ut riller og ujevnh..
700
Eks. moms: 579
3 Beautifying Nail Kit
Kjøp tre Nail kit for deg selv og dine venner og spar masse penger! Dette settet inkluderer to eple, grønn te ,og ingefærpakker, og en pasjonsfrukt og lime pakke. Beatifying Nail Kit er utviklet for å gjøre dine negler skinnende som aldri før. Neglesettet bidrar med å forebygge ujevnheter og sprekker I neglene og gir smatidig næring og beskyttelse til hendene. Neglebufferen skaper en fantas..
800
Eks. moms: 661
Aromatic Multi Purpose Moisture Cream Lavender
Aromatic Multi Purpose Moisture Cream Lavender er en deilig universalkrem som dufter lavendel og gir huden fuktighet. Den har blitt utviklet for å gi næring og beskyttelse samt å gi huden en sunn utstråling. Blandingen av organiske oljer og sheabutter hjelper med å gi næring og gjenoppbygge huden. 125ml e 4.25Fl.oz.   ..
250
Eks. moms: 207
Aromatic Multi Purpose Moisture Cream Rose
Aromatic Multi Purpose Moisture Cream Rose er en deilig universalkrem som dufter lavendel og gir huden fuktighet. Den har blitt utviklet for å gi næring og beskyttelse samt å gi huden en sunn utstråling. Blandingen av organiske oljer og sheabutter hjelper med å gi næring og gjenoppbygge huden. 125ml e 4.25Fl.oz.   ..
250
Eks. moms: 207
Vis: