Velkommen Til GRATiAE

Om GRATiAE

Organic Beauty by Nature

I det andre århundre etter Kristus oppdaget den romerske Keiser Hadrian en skjult naturlig vannkilde i fjellområdene rundt Genesaretsjøen. Den mineralrike vannkilden med vannutbrudd med temperaturer på opptil 125 C, ble snart en populær attraksjon i hele Romerriket, og et naturlig SPA for den romerske keiserfamilien.

Takket være den varme kildens terapeutiskekurative og foryngende kvaliteteter, kalte den romerske keiseren det GRATiAE – De Tre Gudinner, etter gudinnene SJARM, SKJØNNHET og FERTILITET, i den romerske mytologi.

Mineralvannkilden GRATiAE har overlevd Romerrriket og er selv i det 21.århundre en stor attraksjon for besøkende fra hele verden som ønsker å bade i dens revitaliserende vann for å gjenopprette sin ungdom og skjønnhet.

 

GRATiAE- Organic Beauty by Nature – er en hudpleieserie med et formål – aldringsforbyggelse.

Det kombinerer med suksess Gratiaes mineralvannskilde med sine ekslusive mineraler, flora som er naturlig rundt Genesaretsjøen samt organiske planter.

Velkommen til GRATiAES verden – de tre Gudinners verden

Vitenskap og forskning

Når du ser etter organisk og naturlig hudpleie er Gratiae ditt perfekte valg. Vi prensenterer den perfekte kombinasjonen av vitenskap og natur med produkter som består av det beste fra naturen og den mest avanserte vitenskapelige forskning.  Vi trekker ut oljer og planteekstrakter og forener dem med Gratiae thermo-mineralvann for å oppnå det optimale resultat. Vi kombinerer også den eldgamle kunnskapen om planter, urter, og oljer, kvalitetene ved naturlig organisk landbruk, samt moderne teknologi for å skape de vinnende formulaene til Gratiae.

Laboratorier og tilvirkning

Vi har utviklet våre egne tilvirkningsprosesser ved å bruke de ypperste utstyr og laboratoriefasiliteter.  Gratiae-linjen med produkter er produsert med den ypperste oppmerksomhet for detaljer. Våre produkter har den høyeste kvalitetsstandard takket være vår høyt kvalifiserte, hygieniske, -og high-tech laboratorier samt tilvirkningsfasiliteter. I tillegg utfører vi regelmessig tekniske,- kvalitetsmessige- og tilpasningstester.

Om GRATiAE internajonalt

GRATiAE er et internasjonalt merke som selges i Kanada, USA, Stobritannia, Hong Kong, Singapore, Portugal, Frankrike, Kypros, Hellas, Malta, Nederland, Belgia, Østerrike, Norge, Sverige, Finland, Sør-Afrika, Russland, Ukraina og flere.

 

GRATiAE Globale Nettsider:

INTERNATIONAL

USA

CANADA

EUROPA

UK