Ingrediensene vi bruker

Avena Sativa (oat) Kernel Extract – Havrekjerneekstrakt- Sertifisert organisk
Denne ekstrakten er herlig  for huden og har med suksess vært brukt i behandling mot hudproblemer som akne, kviser, blemmer, eksem, dermatitt, helvetsild og herpes.

Den er kjent for å ha en anti-irritasjons-og anti-bakteriell effekt og har vært brukt suksessfullt for mange år og har oppnådd fantastiske resultat.

Jojoba ( buxus  chinensis) Olje – Agrior ® Helt Organisk
Dette er en av de lettest absorberende oljene for huden siden den har en lignenende kjemisk sammensetning som sebumoljen som huden vår produserer naturlig. Oljen er også kjent for å redusere rynker og andre aldringslinjer. I tillegg, hjelper oljen med å fremme veksten av nye celler. Den har også anti-bakteriell effekt.

Sweet Almond (prunus amygdalus dulcis) Olje -  Mandelolje  Sertifisert organisk
Den har en fin tekstur, absorberes lett og hjelper å holde huden mykog glatt som silke . Den er ikke fet.  Den brukes for å mykgjøre huden og fremmer en klar, ungdommelig hud. Oljen er svært næringsrik og beskyttende for huden og er ideell for tørr og irritert hud. 

"Three Graces" Kildevann

Kildemineralvannet er rikt med minneraler og inneholder svovel og andre mineraler. Vannet er ansett for å bidra med økt metabolism/forbrenning, cellefornyelse og minske leddsmerter.

temp

K

Na

Mg

Ca

Br

Cl

SO4

HCO3

52

21.8

24.5

39.8

152

5.4

506

177

330

Mentha Piperita Olje

Peppermynte er noen ganger sett på som "verdens eldste medisin", med arkeologiske bevis som viser at den ble bruk som medisin så langt tilbake som for titusen år siden.

Kjente virkningsområder peppermynte: Stimulererende, soppdrepende og antibakteriell.

Witch  hazel Exstrakt/ Trollhassel

Har blitt brukt medisinsk gjennom historie . Trollhasselekstrakt er laget for å ha sammentrekkende, antiseptiske, anti-inflammatoriske, antimikrobielle, antibakterielle, og bedøvende egenskaper, noe som gjør den uunnværlig for en mengde annen kosmetikk.

Citric Acid/Sitrussyre

Finnes i sitrusfrukter som sitron og grapefrukt. Sitrussyre er  utvunnet fra naturlig, organisk syre og er et naturlig konserveringsmiddle. Sitrusyre er en Alpha hydroxyl syre (AHA). Sitrussyre inneholder antioksidanter, naturlig konserveringsmiddel og peeling egenskaper.

.

Organic Salt/ Sertifisert organisk salt

Organisk salt er en type salt som er dyrket i naturlige omgivelser. Saltet er fins i naturreservater, uten risiko for  forurensing. Det er høstet trygt for hånd, unten kunstig endring av saltet..

Aloe Vera Gel – Helt organisk
Aloe vera er et naturlig helbreder for huden. Den hjelper med å beholde hudcellene, reduserer arr, aldersrynker, merker og blemmer. Den er veldig fuktig. Kremen siger inn i huden og reduserer smerte ved f.eks. solbrenthet.

 

Cetearyl Alcohol

En voks produsert fra kokosnøttolje. Må ikke forveksles med ethyl alcohol!