Grataies Organiske  Filosofi

Hvorfor organisk?
 

Fordi vi mener det er bedre for deg.

Huden vår er kroppens største organ. Den er et levende og beskyttende hylster. Over halvparten av det vi smører på kroppen absorberes.

Mange av dagens skjønnhetsprodukter er laget med forskjellige syntetiskproduserte blandinger. Disse blandingene varierer i i hvilken grad de absorberes i huden. Noen absorberes i små mengder, mens andre lett trekker inn i blodårene under huden og transporteres rundt i kroppen. Mange kjemikalier funnet i kosmetikk kan ikke påvises som giftig umiddelbart, men kan sakte skade oss ved gjentatt bruk på huden. Og vi er bekymret for for at langtidseffekten kan være alvorlig.

Vi mener at våre produkter ikke trenger å inneholde syntestiske kjmeikalier. Planter er naturens behandling. Det sies at for hver sykdom har naturen en kur.

Vi liker å se det sånn.

Vår Filosofi

Vi mener at du bør være glad i huden din, så vi leter konstant etter unike organiske og naturlige ingredienser rundt om i verden, og vi gir deg produkter som er effektive for å oppnå din naturlige skjønnhet.

Det er derfor vi produserer våre produkter uten de følgende uønskede ingredienser:
Kunstige farger, Dioksiner, Petrokjemikalier, Petrolatum, Hexane, Ftalater, Sodium Laurath Sulfate, aluminium  eller dyreprodukter.

 

Created By Nature Perfected By Science

 

Ved kilden

Produktserien Gratiae  gir en foryngelse fra en helbredende kilde fra oldtiden som ble popuær i Romerriket i det andre århundre e. Kr, samt naturlige planter.
Ved å implementere moderne tekonologi, har Gratiaes eksperter tatt denne oldtidens kilde til nye høyder.

Denne moderne anti-aldringsserien består av utvalgte sertifiserte organiske ingredienser fra planter og frukt, uten syntetiske kjemikalier, kjemisk gjødsel, plantevernmidler eller genetisk modifiserte organismer.

De Tre Gudinners vann er avledet fra Gratiaes mineralvannskilde som tilfører en fantastisk kilde av mineraler og sporelementer som kommer fra dypt inne i jordens indre (så langt inne som 2.000 meter der kilden begynner).