Kroppspleie

Vis:
Aromatic Multi Purpose Moisture Cream Lavender
Aromatic Multi Purpose Moisture Cream Lavender er en deilig universalkrem som dufter lavendel og gir huden fuktighet. Den har blitt utviklet for å gi næring og beskyttelse samt å gi huden en sunn utstråling. Blandingen av organiske oljer og sheabutter hjelper med å gi næring og gjenoppbygge huden. 125ml e 4.25Fl.oz.   ..
250
Eks. moms: 207
Aromatic Multi Purpose Moisture Cream Rose
Aromatic Multi Purpose Moisture Cream Rose er en deilig universalkrem som dufter lavendel og gir huden fuktighet. Den har blitt utviklet for å gi næring og beskyttelse samt å gi huden en sunn utstråling. Blandingen av organiske oljer og sheabutter hjelper med å gi næring og gjenoppbygge huden. 125ml e 4.25Fl.oz.   ..
250
Eks. moms: 207
Aromatic Multi Purpose Moisture Cream Vanilla
Aromatic Multi Purpose Moisture Cream Lavender er en deilig universalkrem som dufter vanilje og gir huden fuktighet. Den har blitt utviklet for å gi næring og beskyttelse samt å gi huden en sunn utstråling. Blandingen av organiske oljer og sheabutter hjelper med å gi næring og gjenoppbygge huden. 125ml e 4.25Fl.oz.       ..
250
Eks. moms: 207
Body Butter Apple and Ginger
Body Butter Apple and Ginger er et silkeaktig body butter som er rikt, kremete og til bruk over hele kroppen. Det inneholder naturlige og organiske ingredienser. Dufter herlig av eple og ingefær. 175ml e 5.95Fl.oz. ..
400
Eks. moms: 331
Body Butter Lime and Passionfruit
Body Butter Lime and Passionfruit er et silkeaktig body butter som er rikt, kremete og til bruk over hele kroppen. Det inneholder naturlige og organiske ingredienser. Dufter herlig av lime og pasjonsfrukt. 175ml e 5.95Fl.oz.           ..
400
Eks. moms: 331
Body Cream for Multi Use
Body Cream for Multi Use er en lett fuktighetskrem som inneholder naturlige og organiske ingredienser som gjør huden myk og glatt samt at den gir fuktighet. Den kan brukes over hele kroppen.. Den gir huden fuktighet og gjenoppretter hudens elastisitet og klarhet.  120ml e 4.05Fl.oz.       ..
180
Eks. moms: 149
Vis: