Fornyelse

Vis:
Renewing Evening Recharging Elastin Mask
Denne deilige masken er spesielt utviklet for å gjøre huden myk og tilføre fuktighet. Denne masken gjør underverker i løpet av natten, slik at du våkner til jevnere og yngre hud, uten tegn til trøtthet. Lindrer og tilfører fuktighet for reparasjon over natten. 50ml e 1.7Fl.oz. ..
2.100
Eks. moms: 1.736
Renewing Facial Peeling Gel
Renewing Facial Peeling Gel er en mild ansiktspeeling som renser og gir huden en ungdommelig glød. Denne gelen hjelper effektivt med å lukke porene, fjerner døde hudceller og absorberer overflødig fett. Den inneholder naturlige planteekstrakter og thermo-mineralvann som fornyer hudens overflate og lysner hudtonen. 50ml e 1.7Fl.oz.   ..
940
Eks. moms: 777
Renewing Moisturizing Cream
Renewing Moisturizing Cream er en ultrafin fuktighetskrem spesielt laget for å trenge inn i huden og gi den fuktighet raskt. Gjennom en blanding av rene planteekstrakter og thermo-mineralvann etterlater den huden fuktet, glatt og med en ungdommelig glød. 50ml e 1.7Fl.oz. ..
940
Eks. moms: 777
Renewing Morning Reactivating Serum
Denne unike formelen kombinerer oljefri hydrering med fornyende ingredienser som hjelper med å gi energi til huden og beskytte den gjennom dagen. Huden fremstår som myk og strålende, beriket med Gratiae termominerale egenskaper. ..
1.950
Eks. moms: 1.612
Vis: