Løfte

Vis:
Lifting Facial Mask
Lifitng Facial Mask,  inspirert av nyskapende ansiktsløftsteknikker, har Gratiae en ikke-kirurgisk ansiktsløftsmaske basert på en blanding av thermo-mineralvann og organiske gjenoppbyggende planter. Masken er et bioteknologisk gjennombrudd som fremmer cellefornyelsen samt at den løfter og strammer huden.   50ml e 1.7Fl.oz.    • Superior Lifting • Revitaliserende • O..
2.900
Eks. moms: 2.397
Lifting Facial Serum
Gir den ultimate luksus i hudpleie. Denne enestående formualen av konsentrerte aktive ingredienser med økologiske oljer, hjelper til med  å forvandle din hud i løpet av sekunder fra å være slapp, trett og livløs til å bli løftet, uthvilt, og strålende. Dette serumet er overlegent og hurtigvirkende, det løfter og strammer opp, revitaliserer, fremmer cellefornyelsen, og bringer tilbake dine ung..
3.600
Eks. moms: 2.975
Lifting Moisture Cream incl Volcanic Stone
Lifting Moisture Cream er en lett absorberende  og hurtigvirkende krem som er en perfekt måte å gi næring og fukt til huden. Den inneholder en nylig utviklet blanding av thermo-mineralvann, gjenoppbyggende naturlige planter og oljer. Denne nye formulaen har en bemerkelsesverdig ansiktsløftseffekt. Den jevner ut hudtonen, balanserer fuktighetsnivået, fremmer cellefornyelsen og bekjemper rynker..
1.800
Eks. moms: 1.488
Replenishing Eye Cream
Gratiaes hudpleieeksperter har satt en ny standard med sine aldringsforebyggende hudprodukter. Denne enestående, hurtigvirkende  og nærende øyekremen ble designet spesielt for det fine sensitive området rundt øynene. Kremen bekjemper fremveksten av fine linjer og rynker samt at den reduserer poser og mørke sirkler rundt øynene.   30ml e 1.02Fl.oz.      &..
1.750
Eks. moms: 1.446
Replenishing Eye Serum
Gratiae Replenishing Eye Serum gir en konsentrert dose av kraftig thermo-vannmineraler, med organiske, styrkende, og naturlige planter som gir umiddelbar effekt. Dette enestående hurtigvirkende serumet er designet spesielt for det fine, sensitive området rundt øynene. Det gjenoppretter hudens elastitet og klarhet og hjelper med å revitalisere, stramme opp og fremme cellefornyelsen. Dette øyeser..
1.750
Eks. moms: 1.446
Vis: