Aldringsbekjempelse

 

 

   Coming Soon

 

Vis:
Age Defying Eye Treatment Care Cream
En forfriskende øyekrem som tar for seg mørke ringer, hevelse og rynker, og som fortsetter å gi næring som motvirker tegn på aldring og trøtthet i området rundt øynene. Det hjelper til å glatte ut rynkene og fine linjer såvel som å stramme opp konturen rundt øynene. Øynene ser yngre ut, som om de har fått et løft. 30ml e 1.02Fl.oz. ..
2.500
Eks. moms: 2.066
Age Defying Eye Treatment Fluid
Et mildt, forfriskende øyenserum som tar hånd om mørke ringer, hevelse og rynker og som gir næring for å motvirke tegn på aldring og trøtthet i området rundt øynene. Det hjelper til å glatte ut rynkene og fine linjer såvel som å stramme opp konturen rundt øynene. Øynene ser yngre ut, som om de har fått et løft. ..
2.750
Eks. moms: 2.273
Age Defying Instant 60 Seconds Express Correct
En øyeblikkelig, 60 sekunders, aldringsmotvirkende og strammende hudpleie som dramatisk reduserer synlige linjer og rynker på lynrask tid. Den strammer hudens overflate umiddelbart, og sørger over tid for en jevnere og mer løftet fremtoning. Masken hjelper å glatte ut rynker og fine linjer for et mer fullstendig utseende. 50ml e 1.7Fl.oz. ..
3.550
Eks. moms: 2.934
Age Defying Treatment Mask
En unik maske som motvirker tegn på aldring, inspirert av avansert kosmetisk forskning. Denne masken er laget for å motvirke aldringsprosessen, og gjør at huden etter kort tid fremstår som ung og glødende. Når masken er påført, trenger de aktive, innebygde ingrediensene seg inn i huden og forandrer fargen på masken. 50ml e 1.7Fl.oz. ..
3.200
Eks. moms: 2.645
Vis: